top of page

6 Redenen waarom empaths succesvolle ondernemers worden.Wist je dat empaths zeer succesvolle ondernemers kunnen zijn?

Als een empath, weet je hoe het is om in een kamer te stappen en onmiddellijk de energie te voelen.

En terwijl je door het leven loopt, weet je wat een empath zijn is. Je kunt willekeurige vreemden tegenkomen die je op straat naderen en je vertellen over hun zorgen of levensproblemen. Als kind was je waarschijnlijk gevoelig voor de tumult uit je omgeving, zoals bepaalde geluiden, felle lichten en sterke geuren, en je had gewoonlijk je dagelijkse alleen tijd nodig op dagelijkse basis.
 

Empathen kwamen niet in deze wereld om slachtoffers te zijn, we werden krijgers. Wees moedig. Blijf sterk. We hebben alle hens aan dek nodig.

Maar wat als u ook een ondernemer bent? Wat kun je doen met de combinatie van deze rollen?

Als een empath-nemer?


U kunt deze speciale kwaliteiten in uw voordeel gebruiken. Hier zijn zes redenen waarom empaths succesvolle ondernemers maken:

1. U kunt in het hoofd van uw klant kruipen.

Als een empath kun je echt voelen wat ze nodig hebben of willen. Je hebt een serieus authentic contact met ze. Je weet wat hun hart laat trillen van emotie. Met deze eigenschap kunt u op een hoger niveau werken in plaats van alleen een strikt zakelijk niveau en kunt u langs de gevels kijken om te weten wat mensen echt willen.

2. Je kunt goed focussen.

Omdat empaths zich niet verplicht voelen in het multitasken en ze tegelijkertijd terugschrikken voor te veel werk die in één keer samen op hen af komt, kunnen ze zich echt richten op de taak en zone waar nodig. het beste deel van je eigen baas zijn, is dat je je eigen planning maakt. Op deze manier kun je het vrij houden van chaos of te veel overdreven stimulerende situaties die meer focus op de taak mogelijk maken.

3. Je luistert naar je team. Als een empath, heb je het vermogen om bewust luisteren uit te oefenen en weet je welke vragen je moet stellen. U weet wat u moet zeggen om ervoor te zorgen dat elk van uw teamleden zich gehoord voelt. Je team vindt het heerlijk om jou als hun leider te hebben.

4. Je verveelt je. Ja, dit is eigenlijk een goede zaak hier. Empaths moeten zich concentreren op werk en activiteiten die helpen bij het stimuleren van creativiteit en passie. Als je je begint te vervelen, weet je wat dat betekent ... dat wat je doet niet voor jou is. Dit is wat creativiteit en door passie gedreven, succesvolle ondernemers maakt, die op hun beurt tot succes kunnen leiden.

5. Je hebt een sterke intuïtie. Niemand hoeft je bepaalde dingen te vertellen ... je kent ze gewoon. Je kunt echt de belangrijkste dingen voelen die moeten worden gedaan. Soms weet je zelfs wat er gaat gebeuren. Het is je onderbuikgevoel dat echt ter zake is en deze sterke intuïtie is super nuttig in het bedrijfsleven.

6. Je kunt er een leugenaar uit halen. Vraagt ​​u zich af of een potentiële zakenpartner liegt of niet? Ben je in gesprek met een nieuwe medewerker? Als een empath, ga je af op energie in interactie. Als je ze hoort praten, zie je hun stem, gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Je weet meteen of ze eerlijk zijn of niet.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page