top of page

Onze expertise

Onze expertise bestaat uit jaren ervaring door uitgebreide kennis op de consumenten markt ,
die in roept op de behoeften van de klant door middel van professioneel advies.
Strategie & Organisatie 

Wij zijn een organisatie die zich focust op het besparen van verbruik op facturatie van Energie & Gas prijs. 

Facturatie van Telecom(pakket) prijs. 

Terminal service & Transactiekosten.

Onze strategie is dat wij jaarlijks de meest voordeligste oplossingen uit zoeken naar prijs en service toe voor onze klanten. Op die manier is het een win-win situatie voor duizenden mensen al in Vlaanderen die we jaarlijks op volgen. We kunnen met trots en fierheid zeggen dat de klanten dankbaar zijn ons opnieuw te horen wanneer ze terug kunnen euro's besparen (onze doelstelling).

Advies & Besparing

Als sales organisatie bieden we verkopers de mogelijkheid

een carrière uit te bouwen in die

diensten sector. We bieden advies

over kwalitatieve diensten aan.

Dit aan een scherpe prijs, en met oog op service voor onze klanten, zowel

professioneel als residentieel zijn wij tot u dienst, één aanspreekpunt voor al uw besparingen, met een  gemoedsrust door jaarlijkse opvolging van u persoonlijke besparingsadviseur. Zo betaal je nooit meer te véél op je maandelijkse factuur bundelingen. 

Boek gratis en vrijblijvend een afspraak met ons, vergelijken kost geen geld!

Onze politiek 

de klant is koning, wij gaan geen multinationals op de energie markt 

gaan helpen door middel van vriendjes politiek. Transparant goedkoopst energie aanbod jaarlijks. Voordeligste telecompack en terminal 

Verschillend naar keuze van de klant toe, is onze samenwerking met degelijke markt spelers die zorgen voor tevreden klanten.

We leveren: 

* Sterke diensten 
* Goeie service
* Goedkoper in 9/10 van de gevallen 
* Extra kortingen en voordelen
* Persoonlijk advies & opvolging 

Bedrijfsfinanciën

Wij geven financiële dienstverlening, 

het leveren van diensten die betrekking hebben op financiële producten door bedrijven en instellingen die daar bevoegdheid voor hebben.

Consulting Solutions toont handelaars hoe ze heel véél kunnen uitsparen op deze kosten. Alle tools op maat voor uw zaak. Bankcontact met een verplicht abonnement? 

Het kan ook zonder abonnement. 

Consulting Solutions laat bankkaart transacties ook verwerken als een gewone BIC transactie i.d.p.v. een percentage op het bedrag. 

Duurzaamheid

Energie wordt steeds duurder.
Vanuit dat standpunt werken wij dan ook samen met partners die ons heel voordelige energietarieven bezorgen voor groene elektriciteit & aardgas 

levering. Interessant zo wel...

Ecologisch als Economisch

De telecom markt is 1 van de meest ingewikkelde markten in de diensten sector.Door het over aanbod zien we als klant het bos door de bomen niet meer.Vandaar bieden we een totaal pakket aan bij herkende providers naar u keuze. Kwaliteit, juiste prijs,

1 factuur voor zowel uw gsm kosten, internet en digitale televisie kijken.

Bedrijfsontwikkeling

We helpen gezinnen en bedrijven al meer dan 10 jaar te doen besparen op hen nutsvoorzieningen. Een gemiddeld gezin kan door factuurbundeling gemakkelijk soms 1000€/jaarlijks besparen. Bedrijven tot zelf nog véél meer. Ons netwerk van besparing adviseurs breid uit, over heel Vlaanderen. Zodat we vrijwel iedere klant kunnen bereiken voor consultatie bezoek die in Vlaanderen woont.Onze evolutie is uitbreiding en ervaring gepaard met vooruitgang naar technologie toe in het voordeel naar de consument toe. Neem vandaag nog contact op.

 

bottom of page