top of page

Project 

Bij Consulting Solutions is de klant koning.
Onze 4 streef doelen naar de klant toe zijn:
 Besparen

Onze doelstelling is om de klant te doen besparen bij de energieleveranciers op hen verbruik prijs van de energiefactuur, zoals elektriciteit en aardgas, die tegenwoordig soms een derde van de inkomsten bedraagt.

Telecomfactuur, waar men o.a. soms 600€./jaar te veel betaald aan de verkeerde  telecom pakket bundeling bij de providers. 

 Voordeligste    

We zoeken de  meest voordeligste tarieven uit op de markt, jaarlijks naar regio toe in Vlaanderen. Ons doel is de beste oplossing geven in het voordeel naar de klant toe.

Wanneer er een jaar niets voordeliger is, hoor je ons gewoon een jaar niet. Zo heb je een gemoedsrust dat je nooit te veel betaald jaarlijks aan onnodige kosten voor verbruik. 

 Service

We volgen de klant op tot de activatie van de dienst. Daar wij altijd samen werken met  sterke firma's , is er altijd een hoge tevredenheid naar klanten service toe.

Is er toch ergens een probleem of ontevredenheid, staan wij garant de klant met zijn probleem als rechtstreeks tussen persoon bemiddelend te helpen.

Bijstand 

Een adviseur belt u of komt persoonlijk aan

huis / bedrijf advies geven over de mogelijke voordelen. Het is niet zo, na het overeen komen van een contract dat de opvolging stopt en je een paar jaar later al je winst  terug betaald. We contacteren u zelf terug op telefonisch wanneer uw tariefplan ten einde loopt of niet meer voordelig is. "Garantie tot bijstand contract".

bottom of page