top of page

Kennismaking Met Onze Adviseurs

Ambassador Consultant bijConslingSolutions, bedrijf Consulting Solutions
Master Consultant bij Consulting Solutions, bedrijf TB Consulting
Business Consultant bij Consulting Solutions, bedrijf Aurora
Ambassador 
 
 
Wij inspireren en verbinden verkopers. Wij geloven alleen in matching op maat. En daarom luidt ons motto: Verkopers verdienen beter. Met ruim 10 jaar verkoopervaring én ruim 5 jaar ervaring in bemiddeling van salesprofessionals, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij verkopers snappen. We kennen de arbeidsmarkt van verkoopdeur en deur en weten precies waar voor jou de kansen en mogelijkheden liggen. Wij zijn jouw sparringpartner én carrière coach.We begeleiden jou vanaf onze kennismaking tot het moment dat jij solo kan groeien in je omzet. We doorlopen alle stappen samen. Kortom, wij zijn jouw persoonlijke businesspartner.
Hoi, ik ben Wim.
CEO, team coach en adviseur.
Master Consultant 
 
Hoi , ik ben Timothy. 
Team coach en adviseur.
 
Ik ben begonnen met werken als verkoper in de telecom sector in 2009. Ik ben veel op de baan om mensen een goeie dienst verlening te geven. Ik heb heel veel product kennis , die ik graag met jullie wil delen. Heb je interesse om bijverdienste of hoofdberoep met ons samen te werken. Opleiding is gratis mogelijk. Wij zijn een bedrijf met door groei mogelijkheden en bonussen voor prestatie. Het is een uitdagende job met jou regio zelf te bepalen. Ben je flexibele en commercieel ingesteld? contacteer ons dan. Mensen met niet de juiste diploma komen ook in aanmerking. Wacht niet langer voor een persoonlijke kennismaking te boeken met ons.
Business Consultant 
 
Hoi , ik ben Raven.
Adviseur voor energie & telecom.
Ik ben begonnen in 2017 met werken bij Consulting Solutions.
Ik ben iemand die heel graag bij leert en toen ik begon met deze job, kende ik niks over deze sector maar het boeide mij toen ik zag wat het voor mensen kon betekenen. Mensen minder laten betalen op hen nutsvoorziening voor energie en telecom die we dag dagelijks gebruiken. Ik heb dan ook eerst  verschillende lessen gevolgd in het bedrijf om daarna vol op aan de slag te beginnen op prospectie. Het duurde niet lang voor ik mijn eerste potentiële klanten kon overtuigen. Ondertussen ben ik verhuisd maar kan ik gewoon mijn job verder doen in de provincie ik nu woon. Ik vind het een hele leuke job.
 
bottom of page