top of page

Tips om te Besparen - Telenet verhoogt, wij verlagen!


Laat je niet weeral eens pluimen aan abonnementskostenDRAAG JE STEENTJE BIJ OM DRUK TE ZETTEN OP DE PRIJSPOLITIEK VAN TELENET.

Hieronder vind je een aantal populaire tips van Telenet klanten om te besparen op hun factuur. Door samen actie te ondernemen en de tips toe te passen, kunnen we druk zetten op het prijsbeleid van Telenet


STOP OVERBODIGE DIENSTEN

Bekijk welke diensten je exact afneemt van Telenet en stel jezelf de vraag als ze allen noodzakelijk zijn. Uit een onderzoek van Test-aankoop bleek dat het vaak interessanter is om diensten individueel af te nemen in plaats van in de gecombineerde pakketten. Als je dit zelf moeilijk in kaart kan brengen, vraag hulp aan een adviseur die hier beter van de op hoogte is. Het is vaak een kleine moeite om bepaalde diensten individueel bij een andere leverancier af te nemen en zo aanzienlijk te besparen.


KIES DE MEEST GUNSTIGE COMBINATIE

Velen denken dat men het beste af is met een ‘nieuw pakket’ dat Telenet zelf voorstelt. Maar bekijk dit goed alvorens effectief in te gaan op voorstellen. Vaak blijkt dat gebundelde diensten helemaal niet goedkoper zijn of soms diensten bevatten die je eigenlijk niet nodig hebt.


STAP OVER NAAR EEN GOEDKOPERE PROVIDER

Sinds 2015 is er een belangrijke speler bijgekomen in België, zijnde Orange. Dit zorgt ervoor dat er een hoogwaardig alternatief is voor Telenet waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde kabel. Met de Love bundel van Orange kan je al snel een paar honderd euro per jaar besparen voor quasi dezelfde diensten. Scarlet trio is dan weer een waardig alternatief voor de minder intense of veeleisende gebruikers onder ons. Weet je exact wat je wil of misschien ook niet? Vindt de beste prijs en advies via consulting solutions
MAAK JEZELF ONAFHANKELIJK EN FLEXIBEL!

Zorg ervoor dat je zo weinig mogelijk jezelf blokkeert door (blijven) diensten te gebruiken die ervoor zorgen dat je gebonden bent aan 1 provider. Verander je e-mail adres naar een bv een Gmail adres. Maak jezelf onafhankelijk en flexibel zodat je regelmatig kan veranderen van leverancier. Door steeds gebruik te maken van promoties, kortingen en extra’s voor nieuwe klanten kan je erg veel besparen met een kleine moeite.
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page